Fantastični Poljičak: Nisam osjećao nikakav pritisak

Foto: HTS

– Prvo da zahvalim svima koji su došli ovdje, velika je čast biti ovdje i igrati finale. Kada sam stupio na teren bio je to neopisiv osjećaj. Znao sam da će to biti izniman meč, rekao je Mili Poljičak, prvi Hrvat s juniorskim naslovom Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalnom susretu mladi Splićanin i treći nositelj turnira svladao je Amerikanca Michaela Zhenga 7-6(2), 7-6(3).

– Mislim da sam prvi Hrvat koji je osvojio juniorski Wimbledon, jako sam sretan. Osjećao sam se ugodno od prvog trenutka, nisam osjećao nikakav pritisak, jako sam smiren lik. Izašao sam na teren i rekao što bude, bit će. Nekada izgubiš, nekad pobijediš. Danas sam ja pobjednik, mogu biti jako sretan.

– Imao sam neke stomačne probleme, prije četvrtfinala nisam bio siguran hoću li igrati, ali dao sam sve što sam mogao tada i pobijedio sam. To je prekretnica bila za polufinale i finale. Jednom na turniru trebaš baš preživjeti, a to je bilo tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.