Federer nakon pobjede nad Ćorićem: ‘Borna je fer igrač i lijepo je igrati protiv njega’

epa07576522 Roger Federer of Switzerland celebrates after winning his men's singles third round match against Borna Coric of Croatia at the Italian Open tennis tournament in Rome, Italy, 16 May 2019. EPA/ETTORE FERRARI

Hrvatski tenisač Borna Ćorić izgubio je u trećem kolu ATP masters turnira u Rimu od Švicarca Rogera Federera s 6-2, 4-6, 6-7 (7) nakon dva i pol sata velike borbe u kojoj je Borna propustio dvije meč-lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je bio na pragu svoje treće pobjede protiv Federera, uzeo je prvi set, a u “tie-breaku” trećeg je propustio vodstvo od 5-2 i dvije vezane meč-lopte kod 6-4.

“Borna je fer igrač i lijepo je igrati protiv njega. Meč je bio neizvjestan, imao sam sreće i prošao dalje. Izgubio sam dosta ovakvih napetih mečeva ove sezone pa je lijepo za promjenu pobijediti”, rekao je Federer nakon pobjede.

“Atmosfera je bila sjajna, bilo je ludo igrati u ovakvim uvjetima”, rekao je Federer za kojeg je publika i navijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federer u četvrtfinalu igra protiv boljeg iz duela Fogninija i Tsitsipasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.