Fernandesa uspješno operirali: Oporavak će trajati nekoliko mjeseci

Dinamov ofenzivac Junior Fernandes nakon teške ozljede na utakmici protiv Splita u srijedu, uspješno je operiran u KB Merkur u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čileanski reprezentativac stradao je na Parku mladeži u duelu s Rugaševićem, koji mu je slomio kost u nozi čime je zaključio Fernandesovu sezonu.

– Operacija koju je napravio prof.dr.sc. Božidar Šebečić je uspješno prošla. Oporavak? Kod ovakve ozljede oporavak obično traje nekoliko mjeseci – rekao je za Dinamovu stranicu klupski liječnik Ivica Smodek.

Fernandes će propustiti Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a sinoćnja utakmica mogla bi mu biti posljednja za Dinamo jer mu posudba iz Bayer Leverkusena 30. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.