Filip Bradarić o Ćorlukinim riječima: ‘Neka to dečki riješe među sobom…’

Foto: fah

Hrvatski reprezentativci nakon dolaska iz SAD-a raštrkali su se po svojim klubovima, Rakitić je produljio u Barcelonu, Kovačić u Madrid…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svatko je iz Frankfurta otišao svojim putem. Moram i ja što prije u Rijeku, u petak je trening, treba se što prije prilagoditi na vremensku razliku. Nakon prve utakmice atmosfera je malo bila poljuljana, ali u drugoj smo pokazali da kad smo pravi, možemo dobiti svakoga”, kaže Filip Bradarić za 24sata.

Upitan da prokomentira Ćorlukinu izjavu o tome da su s reprezentacijom trebali ostati svi, kaže: “Teško mi je pričati o tome, nisam toliko dugo tu da bih mogao davati neke svoje zaključke. To je između njih, neka to riješe međusobno”.

Zamijenio je ozlijeđenog Badelja i ostavio je vrlo dobar dojam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da mi nije drago što se Milan ozlijedio, dobio sam šansu i mislim da sam je dobro iskoristio. Treba nastaviti raditi, ima još dosta do Rusije”, kaže Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.