Finale Kupa kralja: Prilika Barcelone i Ronalda Koemana za spas sezone

Foto: fah

Nogometaši Barcelone večeras igraju vrlo važno finale Kupa kralja, prilika je to za prvi, vjerojatno i jedini, trofej sezone. Naravno, jedan od najvećih promašaja u novijoj povijesti Barcelone, Miralem Pjanić, večeras neće igrati, niti je u planovima trenera Ronalda Koemana. Finale između Barcelone i Athletic Bilbaa igra se u Sevilli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, Athletic Bilbao se neće tako lako predati, ipak je to i velika prilika, na koju će možda duže vremena ponovno čekati. Naime, Barcelona gotovo svake sezone osvoji poneku ”kantu”, dok to nije slučaj kod Athletica. Podsjetimo, Barcelona je klub koji je osvojio najviše trofeja u Kupu kralja s obzirom da su ovo natjecanje osvojili čak 30 puta. Zanimljivo, Athletic Bilbao nalazi se odmah iza katalonske momčadi, Kup kralja su osvajali čak 23 puta, ali su zato ostale trofeje ”zanemarili”.

Barcelona je favorit, a utakmica se, kako smo već spomenuli, igra u Sevilli na stadionu La Cartuja, mnogi smatraju kako je finale u Sevili prilika Koemanu da koliko toliko spasi sezonu, a susret počinje u 21:30 sati. Prema pisanju španjolskih medija već su poznati i sastavi za finale.

Vjerojatni sastav Barcelone: Ter Stegen, Mingueza, Pique, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Dembele, Messi, Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatni sastav Athletic Bilbaa: Unai Simon, De Marcos, Yeray, Martinez, Yuri, Dani Garcia, Vesga, Berenguer, Muniain, Raul Garcia, Williams.

Dakle, u momčad Barcelone nakon ozljede vraća se i Gerard Pique te se očekuje da će krenuti od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.