Fiorentina pristala prodati Kallinića Kinezima, hoće li i on pristati?

Foto: fah

Mediji tvrde kako je Fiorentina prihvatila ponudu kineskog Tianjina za Nikolu Kalinića. Naime, Kinezi su za hrvatskog napadača ponudili nevjerojatnih 45 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovi navijači već slave najveći transfer u povijesti kluba, ali ipak hrvatski reprezentativac zasad još nije prihvatio ponudu kluba iz Kine kojeg vodi legendarni Fabio Cannavaro. Kinezi mu nude 12 milijuna eura po sezoni, rekordnu plaću za jednog hrvatskog nogometaša.

Kako navode mediji, Kalinić bi k mogao prihvatiti ponudu jer je svjestan da do kraja karijere neće dobiti bolju ponudu.

Fiorentina već traži nasljednika za hrvatskog napadača – najbliži tomu je Simone Zaza, Bilićev promašaj koji je u West Hamu igrao na posudbi iz Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.