Je li Lučić svojim komentarom podržao Nikolu Kalinića?

Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Hajduk je odnio pobjedu protiv Dinama 0:1 na Maksimiru u prvom derbiju sezone. U utakmici šestog kola SuperSport HNL-a jedini je pogodak zabio Marko Livaja. Nakon utakmice reagirao je i golman splitske momčadi Ivan Lučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi njegovu poruku tumače kao znak podrške Kaliniću, a svodi se na fotografiju grupnog slavlja nakon derbija i rečenicu: “Za one koji nisu tu”.

Podsjetimo, Nikola Kalinić je smijenjen. Nakon toga je na konferenciji za medije rekao da je ispao “žrtveno janje”, a da su se “miševi sakrili u rupu”, da trener “Gennaro Gattuso nije zadovoljan” i da Talijan “mjesec dana ne razgovara s predsjednikom kluba Ivanom Bilićem”. Dodao je i da Bilić ne upravlja klubom, već da to radi predsjednik Nadzornog odbora Aljoša Pavelin.

>Nikola Kalinić više nije sportski direktor Hajduka

Gattuso pobjedu posvetio Kaliniću

Inače, i Hajdukov trener Gennaro Gattuso posvetio je pobjedu Kaliniću i rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za Nikolu Kalinića se ne može reći da je lažljivac. On me nagovorio da dođem u Split. Hvala mu i posvećujem pobjedu njemu. Zbog ovih dečki sam jedino još tu. Vesele me. Odradio sam 400 utakmica kao trener i ovo što vidim u Splitu je posebno. Momčad me slijedi, sluša me i zato napreduje. Nemam vremena razmišljati o razočaranjima. Obećane su mi neke stvari, a nisu ispunjene. Predsjednik Hajduka i ja nismo razgovarali mjesec dana. Borit ću se dalje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.