(FOTO) Bjelica i igrači najavljuju borbu za pobjedu: ‘Puno dajete važnost taktici i sistemima, a najvažnije je veliko srce’

Zagreb, 30.09.2019 - Momčad GNK Dinama otputovala je u Manchester na utakmicu 2. kola skupine C UEFA Liga prvaka protiv Manchester Citya. Na fotografiji Nenad Bjelica. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Nogometaši Dinama otputovali su u Manchester gdje ih u utorak (21.00) čeka dvoboj 2. kola Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Moro najavio je da su on i suigrači “iskusni i pametni te da “se ničega ne boje”.

“Svi znamo da je to jedna od najboljih momčadi na svijetu i da igraju savršen nogomet, ali mi idemo tamo po pobjedu. Sigurno da ne idemo tamo pognute glave s ciljem da se vratimo sa što manjim porazom, kao što svi možda očekuju. Dokazali smo već da imamo srce za to”, rekao je Nikola Moro.

“Pripremili smo se. Oni su top ekipa i stvarno bez mana, uz Liverpool, vjerojatno najbolji na svijetu. Mi vjerujemo u sebe, pokazali smo protiv Atalante da možemo. Mislim da će i oni nas, posebno nakon te utakmice, sigurno respektirati. Ako ispoštujemo taktičke zamisli trenera, kao što smo to radili protiv Atalante, vjerujem da imamo šanse”, rekao je Dino Perić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Malo nas je gostovanje kod Varaždina uzdrmalo, ali vratili smo se protiv Lokomotive na najbolji mogući način. Puni smo optimizma, sigurno da je lakše kad nemaš pritisak rezultata. Idemo se gore potući s njima i mislim da imamo šanse za izvući neke bodove. Mora se paziti na svaki detalj, trebat ćemo dobro paziti. Nema straha kod nas, motivacije imamo i više nego dovoljno”, dodao je.

Trener Nenad Bjelica očekuje da će njegova momčad i na Etihad stadionu izaći s uvjerenjem da može pobijediti velikog suparnika.

“Idemo odigrati dobru utakmicu, dati sve od sebe i pokušati pobijediti. Već nakon Rosenborga rekao sam da ne vrijedi ona ”važno je sudjelovati”, mi želimo pobjeđivati. To smo pokazali protiv Atalante i tako ćemo pokušati u svakoj sljedećoj utakmici”, izjavio je Bjelica te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sigurno da će nam trebati puno srca i isto tako sreće, ali trebamo iskoristiti sve šanse koje će nam se pružiti. Onda možemo nešto postići. Samo novac ne pobjeđuje, jer onda bi neki klubovi svake godine bili pobjednici Lige prvaka, ali nije tako. Treba nešto više.”

“Vjerujem da ćemo mi biti na našem nivou i to je jedino važno. Svi igrači su spremni za igru. Svi su u optimalnom stanju i svi će moći igrati. Puno dajete važnost taktici i sistemima, a najvažnije je veliko srce. Analizirali smo ih i pokušat ćemo ih iznenaditi”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.