(FOTO) Treće pretkolo Europske lige: Malmö uništio Lokomotivu s visokih 5:0

epa08694364 Malmo's Erdal Rakip (L) and Lokomotiva's Sammir fight for the ball during the UEFA Europe League third qualifying round soccer match between Malmo FF and NK Lokomotiva Zagreb at Malmo New Stadium, in Malmo, Sweden, 24 September 2020. EPA/Anders Bjuro/TT *** SWEDEN OUT ***

Lokomotiva je doživjela potop na gostovanju kod švedskog Malmöa, koji je u trećem pretkolu Europske lige odnio pobjedu s čak 5:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj minuti Lokomotiva je imala priliku, Sammir je ubacio iz slobodnog udarca, no loptu nitko nije dotaknuo.

Šveđani su nakon prvog pravog napada poveli pogotkom Thelina, koji je iz blizine zabio nakon ubačaja Rieksa.

U 17. minuti strijelac za 2:0 je bio Thelin. U 31. minuti Šveđanin bošnjačkog porijekla Adi Nalić zabio je za 3:0. U 52. minuti novi gol Malmoa, i to prelijepi pogodak stopera Erica Larssona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 5:0 povisio je dvostruki asistent Rieks u 72. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.