(FOTO) Finale Davis Cupa: Ćorić osvojio prvi bod za Hrvatsku!

Foto: fah

Hrvatska teniska reprezentacija krenula je u finalni okršaj protiv Francuske za prestižni trofej pobjednika Davis Cupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna Ćorić i Jeremy Chardy otvorili su finale.

Treći set

Borna Ćorić odnosi bod za Hrvatsku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi set

Chardy uzima sigurno svoj servis gem, a odmah zatim tri break prilike za Bornu, ali Chardy zadržava servis i vodi 2:1 u drugom setu. Hrvatski tenisač se odupire, ali Chardy dolazi u vodstvo 4:3. No, na kraju je s tri odlična servisa došao do tri set lopte, iskoristio je prvu i poveo 2:0 u setovima.

Prvi set

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dugog prvog gema, Ćorić je uspio “slomiti” Chardyja i Hrvatska je s breakom krenula naprijed. Zatim je uspio potvrditi oduzeti servis u drugom gemu i poveo 2:0. Chardy još jednom ispušta svoj servis. Ćorić vodi 3:0 Ćorić vodi 4:1 u prvom setu, te zatim dolazi i do prednosti 5:2. Uvjerljivo uzima svoj servis gem i set sa 6:2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.