(FOTO) Hajduk ponovno poražen od Gorice, drugi puta u nekoliko dana, teški trenuci pred Burićem…

Foto: fah

Nogometaši Hajduka poraženi su, po drugi puta u nekoliko dana, od Gorice, i oba puta rezultat je bio 2:1 za Goricu. Nakon što su izbacili Hajduk iz Kupa, Gorica ih je identičnim rezultatom pobijedila u prvenstvu i tako ih udaljila od borbe za naslov. Dinamo je, nakon 14. kola, Hajduku pobjegao četiri boda, a plavi imaju i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove su postigli Kristijan Lovrić i Joey Suk za Goricu te Jairo za Hajduk. Nakon ove utakmice Dinamo je prvi s 31 bodom, dok je Hajduk na drugome mjestu s četiri boda manje. Gorica je na četvrtome mjestu s 21 bodom.

GORICA: 2

Kahlina – Muhammed, Steenvoorden, Jovičić, Čabraja – Marina, Čanađija – Hamad, Suk, Lovrić – Ndiaye

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HAJDUK: 1

Posavec – Juranović, Ismajli, Svatok, Čolina – Nejašmić, Bradarić – Hamza, Caktaš, Jurić – Jairo

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Vidjeli smo u Gorici pravu sportsku dramu, domaćin je zasluženo slavio, no, dojam je kako su pobjednički pogodak zabili iz nedozvoljene pozicije, no, u 64. minuti susreta glavni sudac nije sudio jedanaesterac za domaću momčad iako je prema svemu sudeći trebao svirati. Bit će sasvim sigurno još priča o ovoj utakmici…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon drugog poraza od Gorice u samo tri dana pred trenerom Hajduka, Damirom Burićem, teški su trenuci. Govori se o smjeni Burića, ali se ne govori o odgovornosti čelništva kluba i onih koji vode udruge Naš Hajduk. Naime, prvi prvak slobodne Hrvatske i ove sezone, vrlo vjerojatno, ostat će bez trofeja, iz Kupa su ispali, u prvenstvu zaostali. Trener ne može učiniti nemoguće.

Tijek utakmice…

Splićani su već u 2. minuti imali ogromnu priliku, ali je udarac Caktaša sa šest-sedam metara u korner skrenuo branič Suk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 12. minuti Gorica je povela, a zabio je Kristijan Lovrić iz slobodnog udarca iskosa s više od 30 metara. Hajduk je poravnao u 28. minuti kada je Brazilac Jairo nakon duplog pasa s Bradarićem zatresao mrežu. U 60. minuti Posavec brani udarac gavom Suka, a deset minuta kasnije Caktaš promašuje još jednu veliku priliku.

Posavec je efektnom paradom obranio opasan Lovrićev udarac u 80. minuti, no u 86. minuti ubačaj Lovrića iz slobodnog udarca Nizozemac Joey Suk, doduše iz vrlo sumnjive pozicije, u padu je glavom sproveo u mrežu. Suk je u sudačkoj nadoknadi dobio crveni karton, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.