(FOTO) Izbornik Dalić: ‘Iako nismo u punom sastavu, moramo čuvati svoj rejting i status svjetskog doprvaka’

Foto: fah

Mi smo njima veliki motiv, a iako nismo u punom sastavu, moramo čuvati svoj rejting i status svjetskog doprvaka, kazao je na konferenciji za novinare u Rijeci uoči prijateljskog dvoboja s Jordanom izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će protiv Jordana igrati u ponedjeljak u 20.45 sati na Rujevici bez najvećih zvijezda Luke Modrića, Ivana Perišića, Ivana Rakitića i Matea Kovačića, koji su se nakon remija s Englezima (0-0) u petak već vratili u svoje klubove.

”Ova utakmica će nam dobro doći utakmica jer će šansu dobiti oni koji su imali manju minutažu, a koji se moraju nametnuti za sljedeće utakmice. Počet će Livaković na vratima, u obrani Bartolec, Lovren, Vida i Milić, zadnji vezni Badelj, ofenzivni vezni Rog i Pašalić te u napadu Kramarić, Rebić i Pjaca. Ući će portom Mitrović i Jedvaj na stoperskim pozicijama, Bradarić u vezi, te Livaja i Santini naprijed”, otkrio je sastav Dalić, koji očekuje pobjedu peotiv Jordana, koji je nedavno odigrao 0-0 u gostima kod Albanije.

“Ne znamo puno o Jordanu. Mi smo njima veliki motiv žele nas pobijediti, pa treba utakmicu shvatiti krajnje ozbiljno. Pogotovo jer već dugo mi nismo pobijedili”, kazao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.