(FOTO) Kup Krešimira Ćosića: Trijumf Bosca u Šibeniku

Foto: fah

Košarkaši Gorice, Bosca, Škrljeva, Splita i Zaboka pridružili su se Zadru i Ciboni na završnom turniru Kupa Krešimira Ćosića, a posljednju momčad doznat ćemo u nedjelju nakon dvoboja Vrijednosnica Osijek i Cedevite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Gostujuće momčadi slavile su u četiri od pet subotnjih dvoboja 3. kruga hrvatskog Kupa za košarkaše. Gorica je slavila u KC Dražena Petrovića protiv Hermes Analitice sa 89-73, Adria Oil Škrljevo je s visokih 90-64 bilo bolje od Pule 1981, Split je sa 86-70 slavio u Dubrovniku, a Bosco je u neizvjesnoj završnici na Baldekinu sačuvao vodstvo i svladao domaći Šibenik sa 84-79.

Jedini su kao domaćini slavili košarkaši Zaboka koji su pred svojim navijačima pobijedili sinjski Alkar sa 94-72.

Prema već prije utvrđenom ždrijebu poznati su parovi četvrtfinalnih utakmica na završnom turniru, koji će biti održan od 13. do 16. veljače. Igrat će Cibona – AO Škrljevo, Zadar – Bosco, Split – Gorica te Zabok i pobjednik posljednjeg dvoboja 3. kruga Vrijednosnice Osijek – Cedevita, koji je na rasporedu u nedjelju, s početkom u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kup Krešimira Ćosića – 3. krug
Hermes A. – Gorica 73-89
Pula 1981 – AO Škrljevo 64-90
Dubrovnik – Split 70-86
Šibenik – Bosco 79-84
Zabok – Alkar 94-72
Vrijednosnice OS – Cedevita (ned, 18.00)

Odigrano prije:
Jazine – Zadar 54-116
S. Puntamika – Cibona 55-95

Parovi četvrtfinala
Cibona – AO Škrljevo
Zadar – Bosco
Vrijednosnice OS / Cedevita – Zabok
Split – Gorica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.