Jadranska liga: Crvena zvezda priredila iznenađenje pobjedom protiv dubrovačkog Juga

Foto: fah

Vaterpolisti Juga CO iznenađujuće su izgubili u 9. kolu regionalne Jadranske lige na gostovanju kod Crvene zvezde u Zrenjaninu, domaći su slavili sa 11-10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Juga iskoristila je Mladost koja je svladala Primorac u Budvi sa 13-8 i tako se odvojila na vrhu ljestvice na šest bodova ispred drugog Jadrana iz Herceg Novog, a osam ispred Juga CO i splitskog Jadrana koji je u petak pobijedio Partizan u Beogradu sa 9-3.

REZULTATI 9. KOLA,
Petak:
Partizan – Jadran (ST) 3-9
Mornar BS – Šabac 7-5
Subota:
POŠK – Jadran (HN) 7-13
Primorac – Mladost 8-13
Crvena zvezda – Jug CO 11-10

Vodi Mladost s maksimalnih 27 bodova, drugi Jadran (HN) ima 21, treći Jug CO i četvrti Jadran (ST) po 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.