(FOTO) Liga prvaka: Visoke mjere osiguranja i hrvatske zastave u Cardiffu

Foto: fah

Deseci tisuća navijača talijanskog prvaka Juventusa od jutra kruže oko stadiona u Cardiffu gdje se večeras u finalu Lige prvaka sastaju Real Madrid i Juventus a mnogi nose dresove hrvatskog napadača Marija Mandžukića i hrvatske zastave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mandžukić nam se sviđa jer je ratnik”, reka je Hini Cristina Gentinetta koja je s prijateljem stigla iz Torina. Zbog hrvatskog 31-godišnjeg reprezentativca nosi hrvatsku zastavu. “I Pjaca je dobar no volimo Mandžukića”, dodao je njen prijatelj.

Mario Mandžukić je stigao u Juventus iz Atlético Madrida u ljeto 2015. a prošli mjesec je produžio ugovor do ljeta 2020.

“Drago nam je zbog toga jer je fantastičan igrač”, rekao je novinar Juventusovog radija u hostelu pored stadiona. Novinar nosi crno-bijeli dres s Mandžukićevim imenom i potpisom. Napadač s brojem 17 na leđima postigao je ove sezone 10 golova u 47 utakmica a osam puta je asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Juventusa i Real Madrida okupljaju se oko stadiona a do 15 sati nisu zabilježeni incidenti Policijske kontrole su pojačane i detaljne zbog terorističke prijetnje pa se na ulazima u hotele i hostele pregledavaju rezervacije i dokumenti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.