(FOTO) Nakon reprezentativnih uzbuđenja na redu je Liga prvaka i spektakl na Maksimiru

Foto: fah

Nakon reprezentativnih uzbuđenja, fenomenalne igre Vatrenih u Slovačkoj te pobjede od 4:0 i kiksa u Bakuu i samo jednog osvojenog boda protiv Azerbajdžana (1:1) na redu je klupski nogomet i Liga prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Naime, 18. ovog mjeseca Dinamo će na Maksimiru u prvom kolu grupne faze Lige prvaka ugostiti momčad Atalante, koja na noge hrvatskom prvaku stiže s hrvatskim reprezentativcem Marijom Pašalićem. Očekuje se i veći broj navijača talijanskog kluba na Maksimiru, prema pisanju dijela medija Talijani stižu u velikom broju dok navijači hrvatskog prvaka koji nemaju godišnje ulaznice čekaju one u slobodnoj prodaji.

Od oko 11:30, samo pola sata nakon otvaranja blagajni, rasprodane su ulaznice za tribinu zapad dolje. Dakle, očekuje nas novi europski spektakl u Zagrebu, Dinamo protiv protivnika koji nije nepobjediv. Favorit grupe je, dakako, moćni Manchester City Pepa Guardiole, jedan od glavnih favorita ovogodišnje sezone najjače europske klupske nogometne lige.

Nakon što su planule ulaznice za tribinu zapad dolje čeka se u redu kako bi se došlo do ulaznica za sjevernu tribinu. Ulaznice su u prodaji preko interneta, tako da će oni koji žele na Maksimir ipak pronaći put do super vrijednog papirića.
Cijene ulaznica u pretprodaji (12.9.-17.9.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina sjever dolje 120kn
Tribina sjever gore 120kn
Tribina istok 200kn
Tribina zapad gore 200kn
Tribina zapad dolje 300kn

Cijene ulaznica na dan utakmice (18.9.)

Tribina sjever dolje 150kn
Tribina sjever gore 150kn
Tribina istok 250kn
Tribina zapad gore 250kn
Tribina zapad dolje 400kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaja na dan utakmice (18.9.)

Srijeda, 18.9. od 11:00 do 21:45h (do kraja prvog poluvremena)

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve navijače biti će predočenje važećeg osobnog dokumenta, naime, sve su ulaznice personalizirane te glase na ime i prezime. GNK Dinamo, dakle, neće prodavati ulaznice onima kojima kupovinu ulaznica priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.