(FOTO) Petra Martić nakon velike borbe ispala u trećem kolu Roland Garrosa

martić
Foto: fah

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić nije se uspjela plasirati u osminu finala Roland Garrosa, bolja od nje je u susretu 3. kola bila Njemica Laura Siegemund sa 6-7 (5), 6-3, 6-0 nakon dva sata i 23 minute igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to velika borba, prvo jr obila prvi set nakon velike borbe i sat i 13 minuta igre, no u nastavku dvoboja Siegemund je zaigrala čvršće, dok je naša igračica pala u svojoj igri te se dogodio preokret.

Siegemund je povela sa 3-0. Njemica je uspjela čak osvojiti i gem u kojemu je napravila čak tri dvostruke servis pogreške. Martić i u petoj igri stigla do “break-lopte” Siegemund je izgubila servis još jednom dvostrukom servis pogreškom. Kod rezultata 5-5 Martić je još jednom oduzela servis suparnici i stigla u situaciju da servira za set.

Siegemund je zatražila medicinsku pomoć zbog bolova u leđima koja je trajala 10-ak minuta, da bi u nastavku odmah oduzela servis Martić i to bez izgubljenog poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siegemund je izbacila pogreške iz svoje igre, u čitavom drugom setu izgubila je samo jedan poen na svom servisu, dok je Martić nakon rezultata 2-2 u drugom setu vidno pala u svojoj igri. Tako je Njemica osvojila 10 od posljednjih 11 gemova u meču za svoj najbolji rezultat na nekom Grand Slamu u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.