(FOTO) Ronaldo se nakon koronavirusa vratio s dva pogotka, Rebić asitirao za pobjedu Milana

epa08791291 Juventus' Cristiano Ronaldo (L) scores the 2-1 lead against Spezia's goalkeeper Ivan Provedel (bottom) during the Italian Serie A soccer match between Spezia Calcio and Juventus FC in Cesena, Italy, 01 November 2020. EPA/PASQUALE BOVE

Cristiano Ronaldo je povratak na teren nakon što se oporavio od koronavirusa obilježio s dva pogotka u 4:1 (1:1) gostujućoj pobjedi Juventusa protiv Spezije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

a Juventus je poveo golom Morate (14), no na odmor se otišlo s rezultatom 1:1 nakon što je Pobega (32) pogodio za izjednačenje. Iako je Spezia bolje otvorila nastavak, Juventus je stigao do nove prednosti, Morata je u 59. minuti odličnom okomitom loptom uposlio Ronalda koji je obišao vratara i zatresao mrežu. Na 3:1 je nakon lijepe akcije povisio Rabiot (68) da bi Ronaldo (76/11m) iskoristio kazneni udarac za konačnih 4:1.

Lazio je s dva gola u sudačkoj nadoknadi stigao do preokreta i 4:3 (1:2) pobjede protiv Torina.

Ranije u nedjelju je lider Milan kao gost svladao Udinese sa 2:1 (1:1). Pobjedu je gotima osigurao Ibrahimović (83) atraktivnim udarcem preko glave nakon ubačaja hrvatskog reprezentativca Ante Rebića. Rebić je u igru ušao u 71. minuti nakon što se oporavio od ozljede lakta zbog koje je pauzirao mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.