(FOTO) Sjajan derbi u prepunoj dvorani – Dinamo izgubio od Tommya

Foto: fah

U fantastičnoj atmosferi prepune Kutije šibica na Trešnjevci odigran je derbi 1. MNNL ili popularnije futsala. Sastale su se dvije momčadi koje su uz vodeći Nacional glavni kandidati za naslov prvaka – Dinamo i Tommy iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je završila 3:2 za goste, a presudilo je isključenje Dinamovog veterana i bivšeg reprezentativca Matije Đulveta krajem prvog poluvremena. Do tada je Dinamo bio apsolutno bolja ekipa na terenu, iako je rezultat bio 1:1.

Poveli su gosti nakon katastrofalne greške domaćina i gubitka čiste lopte, a na 1:1 izjednačio je Grbeša iz sjajne akcije. Sa igračem manje Dinamo je primio pogodak, a onda još jedan. Pet minuta prije kraja Dinamo je smanjio na 2:3, izvadio golamana, ali nije bilo snage da se zabije izjednačujući pogodak.

Ovo je težak poraz Dinama jer bi ga pobjeda izbacila na prvo mjesto prije derbija sa Nacionalom. U borbi za naslov ostaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nacional 22 boda
Tommy 21 bod
Dinamo 19 bodova
Novo vrijeme 19 bodova

Za kraj: Dinamovi navijači napravili su fantastičnu atmosferu u prepunoj dvorani bez ijednog incidenta, uz transparent sjećanja na stradanje grada heroja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.