(FOTO, VIDEO) U finalu US Opena Srbin Novak Đoković i Argentinac Juan Martin del Potro

Foto: fah

U finalu US Opena igrat će Srbin Novak Đoković i Argentinac Juan Martin del Potro. Đoković je u polufinalu svladao Japanca Keija Nishikorija sa 6-3, 6-4, 6-2, dok je prvi tenisač svijeta i branitelj naslova Španjolac Rafael Nadal zbog ozljede koljena predao meč Argentincu Juanu Martínu Del Potru, koji je vodio sa 2-0 u setovima (7-6, 6-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Đoković je tako 13. puta uzastopno svladao Japanca Nishikorija i u nedjelju u 22 sata po našem vremenu pokušat će doći do trećeg naslova na US Openu, nakon što je slavio 2011. i 2015. godine. Del Potro je u Flushing Meadowsu otišao samo jednom do kraja, i to 2009. godine.

U međusobnim dvobojima Đoković vodi 14-4, a srpski tenisač je uspješniji i kad su u pitanju mečevi na US Openu, igrali su 2007. i 2012., a oba puta je slavio Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.