(FOTO) Uspješan vikend za strijelce u Mađarskoj i Novoj Gorici

Foto: Mastershooter

Opet uspješan vikend za strijelce-članove HRVATSKOG SAVEZA AKCIONOG STRELJAŠTVA, KPS REFUL iz Rijeke.

Dana 6. srpnja 2019. u Dunaújvárosu, Mađarska, održan je MAGTECH CUP 2019. IDPA u gađanju pištoljem, revolverom i puškom pištoljskog kalibra.

Dragan Vuković osvojio je 1. mjesto u kategoriji CDP, a Danijel Krnjatić 2. mjesto ukupno i 2. mjesto u kategoriji puška pištoljskog kalibra. Iako ni članovi KPS REFUL više nemaju streljanu, nastavljaju nizati odlične rezultate.

Od 5 – 7. srpnja 2019. na strelištu KOPTEX u Novoj Gorici, u organizaciji STRELSKOG DRUŠTVA ZDENKO ŽNIDARČIČ i STRELSKE ZVEZE ZA ŠPORTNO STRELJANJE, održano je natjecanje u čast Dana državnosti Slovenije. Gađalo se MK puškom s obrtno čepnim zatvaračem, pištoljem, puškom pištoljskog kalibra, poluautomatskom MK puškom i revolverom. Nastupilo je osam tročlanih ekipa iz Slovenije, Hrvatske i Italije, a za HOPLOLOŠKO DRUŠTVO PULA nastupili su Edgar Franjul, Nicolas Loire i Aleksandar Jankulovski te zauzeli treće mjesto.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr