(FOTO, VIDEO) Gol i asistencija Pjace za pobjedu Fiorentine

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca bio je strijelac i asistent u 3-0 (2-0) domaćoj pobjedi Fiorentine protiv SPAL-a u susretu 5. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca je svojim prvim golom za svoj novi klub doveo Fiorentinu u vodstvo u 18. minuti iskoristivši veliku pogrešku gostujućeg braniča Faresa koji je promašio loptu u vlastitom petercu. Štoviše, Fares je svojom nespretnom reakcijom čak i primirio loptu za Pjacu koji je preciznim udarcem s pet metara zatresao mrežu. Na 2-0 povisio je Milenković u 28. minuti da bi konačnih 3-0 postavio Chiesa u 56. minuti, prethodno je Pjaca uspio u kaznenom prostoru gostiju sačuvati loptu u svom posjedu u duelu s dva braniča SPAL-a da bi natrčali Chiesa zakucao loptu u mrežu.

Stoper Lorenco Šimić igrao je za SPAL od 57. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina je s nova tri boda stigla na drugo mjesto sa 10 bodova, koliko ima i treći Sassuolo, dok je SPAL na diobi četvrtog mjesta s Napolijem s devet bodova. Na vrhu je Juventus sa 12 bodova.

Ranije u subotu je bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta, dok je aktualni reprezentativac Filip Bradarić bio na terenu do 78. minute u 0-2 (0-1) porazu Cagliarija na gostovanju kod Parme. Marko Pajač ostao je čitavu utakmicu na klupi Cagliarija.

Strijelci za Parmu bili su Inglese (20) i Gervinho (47).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parma je sada sedma sa sedam bodova, dok je Cagliari 13. s pet bodova.

Kasnije u subotu još igraju Sampdoria – Inter, dok će u nedjelju na teren Torino – Napoli, Bologna – Roma, Chievo – Udinese, Lazio – Genoa, Milan – Atalanta i Frosinone – Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.