Francuska autogolom u zadnjim minutama do četvrtfinala!

epa11450365 Kylian Mbappe of France in action during the UEFA EURO 2024 Round of 16 soccer match between France and Belgium, in Dusseldorf, Germany, 01 July 2024. EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Francuska je u susjedskom derbiju autogolom Vertonghena iz 85. minute prošla Belgiju u osmini finala Europskog prvenstva u Duesseldorfu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska je uz puno sreće, autogolom pet minuta prije kraja, došla do pobjede nad Belgijom i četvrtfinala, u kojem će igrati protiv boljega iz dvoboja Portugala i Slovenije.

Francuzi su prošli, ali su pokazali niz rupa u svojoj igri, te protiv Belgijanaca pokazali čak i svojevrsnu napadačku nemoć. Na drugoj strani Belgija će i nakon 43 godine ostati bez pobjede nad Francuskom u službenim, ne prijateljskim dvobojima, a bili su ravnopravan protivnik danas u Duesseldorfu. Hirom nesreće, primili su gol kada su dominirali i propustili dvije velike prilike, a Francuzi su, unatoč plasmanu u četvrtfinale, ostali dužni, kao i Englezi koji su tek nakon produžetka izbacili Slovačku.

Francuzi su dosad na EURU postigli tri gola, od čega su dva bilo autogolovi, uz jedanaesterac Kylliana Mbappea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.