Fury potvrdio da napušta boksački ring: Obećao sam supruzi

Foto: Twitter

Britanski teškaš Tyson Fury potvrdio je odlazak u boksačku mirovinu nakon što je, na prepunom Wembleyju, pobijedio sunarodnjaka Dilliana Whytea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da je ovo ipak bila posljednja borba ‘kralja cigana’. Obećao sam tako i supruzi. Ponudila mi se prilika da se borim ovdje, na Wembleyju te sam to dugovao svakom navijaču i svakom Britancu. Sada sam i to odradio te je ovo uistinu idealan trenutak za spustiti zavjesu na sve ovo, rekao je 33-godišnji Fury.

– Ne mogu vjerovati da je na Wembley došlo 94.000 navijača. Hvala od srca svakom navijaču koji je kupio ulaznicu, ali i svima koji su do kasno u noć gledali borbu na TV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.