Fury se ozlijedio na sparingu, odgođen meč s Usikom

Foto: snimka zaslona

Dvoboj za apsolutnog svjetskog profesionalnog prvaka u boksu u teškoj kategoriji između Britanca Tysona Furyja i Ukrajinca Oleksandra Usika koji se trebao održati u Rijadu 17. veljače, odgođen je zbog Furyjeve ozljede zadobivene tijekom sparinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fury je pripremajući se za dvoboj s Usikom zadobio duboku posjekotinu iznad oka koja je zahtijevala i šivanje.

– U potpunosti sam slomljen zbog ovoga jer sam se dugo pripremao za borbu s Usikom i nalazim se u odličnoj formi, objavio je Fury.

– Nakon što liječnici detaljno pregledaju Tysona, imat ćemo bolju predodžbu koliko dugo će trajati oporavak, dodali su iz promotorske kuće Queensbury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.