Gazda PSG-a u svlačionici: Zvjezdani status Messija, Mbappea, Neymara

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali nogometaši PSG-a svladali su u 2. kolu Lige prvaka Manchester City, bio je to derbi ovog kola najjače svjetske klupske nogometne lige, a završio je rezultatom 2:0 za Francuze. Za momčad iz Pariza svoj prvi gol zabio je Lionel Messi, koji je prošlog ljeta iz Barcelone stigao na Park Prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Argentinac je u 74. minuti utakmice postigao zaista prelijep gol s ivice kaznenog prostora nakon što mu je povratnu loptu odigrao francuski igrač Kylian Mbappe. Dokaz je to sjajne suradnje dvojice ponajboljih nogometaša svijeta. Nakon pogotka uslijedila je erupcija oduševljenja, Messi je u tom trenutku bio definitivno najsretniji nogometaš PSG-a. Konačno je probio led te je zabio taj dugoočekivani pogodak.

“Želio sam postići gol, već sam odigrao nekoliko utakmica, to je bila moja druga utakmica na Parku prinčeva, navikavam se na ekipu, na prijatelje, znao sam da je danas važan dan”, rekao je Argentinac poslije utakmice i velike pobjede francuske momčadi, zbog koje je bio oduševljen i klupski gazda Nasser Al-Khelaifi, koji je poslije utakmice ušao u svlačionicu kako bi čestitao igračima.

Taj su trenutak zabilježile i kamere, navijačima nije mogo promaknuti način na koji su reagirale tri najveće zvijezde francuske momčadi, Messi, Mbappe, Neymar. Naime, gazda kluba se  pozdravio s Neymarom i Mbappeom koji su prilikom pozdrava ostali sjediti na klupi, dok je Messi ustao i zagrlio katarskog šeika, koji novac svojim zvijezdama dijeli šakom i kapom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom je prilikom Al-Khelafi je rekao: “Jedan gol sada i završeno je”.

Malo je nejasno što je pod tim mislio Al-Khelafi. Kako pišu francuski mediji prvi pogodak Messija mogao bi značiti i kraj nagađanja koja su kružile proteklih dana, pogotovo nakon izmjene protiv Lyona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.