Gerard Pique priznao: U devet godina koliko sam ovdje, prvi put osjećam da smo inferiorni Realu

Foto: Twitter

“U devet godina koliko sam ovdje, prvi put osjećam da smo inferiorni Realu”, rekao je branič Barcelone Gerard Pique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sigurno da ovo nije najbolje razdoblje za našu momčad ni za klub. Moramo ostati pribrani i skupiti glave zajedno. Moramo živjeti s ovim porazom i prihvatiti da je Real bolji od nas. No sezona je duga i ima prostora za napredak”, zaključio je Pique.

Ernesto Valverde iskreno priznaje: “Ne postoji nepobjediva momčad, svatko nekad mora izgubiti”.

“Ono što nam je potrebno su pobjede, da bude sigurni, precizniji. Nemam problema priznati da je Real bolji u ovom trenutku, posebno su bolje igrali u drugoj utakmici. Da, izgubili smo trofej, ali sigurno ćemo biti bolji s vremenom. Moramo se oporaviti s psihološkog aspekta, poteškoća će uvijek biti, no ovo je tek kraj pripremnog razdoblja, iako smo se boriti za naslov”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.