Gimnastičar Tomislav Marković uspješno operiran: “Sada sam dobio utakmicu života”

Foto: Facebook

Uspješno je prošla operacija hrvatskog gimnastičara Tomislava Markovića na zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru Rebro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marković je pretrpio srčani udar, srušio se na treningu u osječkoj gimnastičkoj dvorani – klinički mrtav.

“Reagirali smo dobro i brzo. Ma, sam Bog nas je vodio jer su te prve minute bile ključne. Pozvali smo Hitnu i počeli mu masirati srce. Bio je tu i Robert Seligman koji nam je pomagao. Ubrzo je došla hitna i odvezla ga u bolnicu”, komentirao je za 24sata Vladimir Mađarević, dopredsjednik gimnastičkog kluba Žito.

Markoviću je pod lokalnom anestezijom Tomislavu ugrađen implantabilni kardioverter-defibrilator (ICD).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega obratio se i sam igrač i to na Facebooku:

Sada… Kada je sve gotovo, kada sam dobio utakmicu života, htio bih se zahvaliti svima vama. Vama koji ste bili uz mene dok sam proživljavao najteže trenutke svoga života.

Najveću zahvalu upućujem njima dvojici… Dvojici koji su mi pružili novi život. Mojim trenerima. Mojim anđelima. Nema tih riječi kojima im se mogu zahvaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, veliko hvala mojoj obitelji, mojim roditeljima, mojim curama, rođacima, prijateljima, poznanicima… Svi vi dali ste mi snagu da izdržim sve ovo. Na kraju, najveću zahvalu upućujem svojoj supruzi Tanji koja je sve ovo vrijeme bila uz mene 24 sata na dan.

Vrijeme je da se krene u nove životne izazove, nove pobjede. NIKADA NEĆU ODUSTATI!! HVALA VAM SVIMA PUNO!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.