Goal o Modriću i produžetku ugovora: ‘I dalje je jedan od najvažnijih Realovih igrača’

slavlje modriću modrić
Foto: fah

Status Luke Modrića u Realu oko potpisivanja novog ugovora i dalje je nepromijenjen, barem koliko je poznato medijima. Ugovor mu vrijedi do kraja aktualne sezone i zasad nema službene potvrde o produživanju suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovo se osvrnulo i francusko izdanje nogometnog portala Goal koje Modrića opisuje kao “jednog od najboljih nogometaša svijeta tijekom deset godina u Realu” i podsjeća da je hrvatski veznjak s klubom slavio pet naslova u Ligi prvaka te osvajanjem Zlatne lopte prekinuo dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija u poretku za najboljeg na svijetu.

“I dalje je jedan od najvažnijih Realovih igrača, nastupio je u 24 od 27 ligaških utakmica za klub i šest od osam u Ligi prvaka”, ističe Goal, ali i navodi da Modriću ugovor istječe krajem lipnja.

“A zasad Real nije povukao potez”, dodaje se i piše da “Realovi čelnici tek trebaju kontaktirati 37-godišnjaka ili njegove predstavnike da bi započeli pregovori o produženju”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić već mjesecima čeka vijesti iz kluba i osjeća se sve neugodnije u situaciji u kojoj sezona 2022./23. ide svom kraju”; piše ovaj medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.