Goluža: Poljska je težak protivnik, no ja sam optimist

Foto: fah

“Poljska neće biti lagan suparnik, međutim ja sam optimist. Cijelo vrijeme ponavljam, moramo razmišljati jedino o sebi,” kazao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža nako što je Poljska pobijedila Švedsku 24-20 i izborila ogled protiv ‘kauboja’ u četvrtfinalu svjetskog prvenstva u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goluža je pohvalio poljsku igru u obrani, odličnog vratara Slawomira Szmala, kao i neugodnu vanjsku liniju.

“Poljska je protiv Švedske igrala čvrsto u obrani. Imaju visoku obranu i odličnog Szmala na vratima. Igraju dosta pokretljivo,” kazao je Goluža dodavši kako je velika poljska prednost što čak šest igrača igraju u Vive Targi Kielceu.

“Imaju dosta igrača iz Kielcea. Cijelu su godinu zajedno i dobro su uigrani,” dodao je hrvatski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goluža smatra kako je nakon dramatičnog ogleda protiv Brazila sada najvažnije vratiti mir u naše redove.

“Treba vratiti mir u naše redove, vratiti vjeru u sebe. Svi igrači su zdravi, dečki su dobro raspoloženi. Imali smo dan odmora, a sutra ćemo imati pripreme za ogled koji je u srijedu,” zaključio je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.