Goran Ivanišević za srpske medije se prisjetio Wimbledona: ‘Cijela Engleska navijala je za Henmana, ali onda je došao Jovo…”

Wikipedia
Foto: Wikipedia

Nekadašnji osvajač Wimbledona i ponajbolji hrvatski tenisač u povijesti Goran Ivanišević danas je trener prvog reketa svijeta, Novaka Đokovića, i baš zato je gostovao u njihovoj poznatoj TV-emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispričao je anegdotu iz dugotrajnog polufinala u All England Clubu protiv domaćeg dečka Tima Henmana.

“Cijela Engleska navijala je za Henmana iako je bilo i mojih navijača. Znam da je prvi prekid meni pomogao, netko je poslao tu kišu. U svlačionici nisam bio najbolje volje jer sam gubio 1:2 u setovima, kad je ušao Jovo Savić, sparing-partner sestara Williams i počeo pričati viceve. U tih sat vremena ja sam umirao od smijeha, zaboravio i na Henmana, kišu, Wimbledon… Opustio me i onda sam znao da je to – to”, rekao je Ivanišević.

Sve je završilo pobjedom nad australskim tenisačem Patrickom Rafterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da bi nešto moglo biti, osjetio sam na treningu dva dana prije početka. Stvarno sam dobro servirao i onda sam nakon drugog kola osjetio da bi se moglo nešto dobro dogoditi. Svi su mislili da ću izgubiti sljedeći, ali ja sam igrao sve bolje i bolje”, objasnio je Goran.

“Oni nisu imali osam svojih dobrih igrača za pozivnice pa su mi dali jednu. Mislim da su požalili što su to učinili jer dobio sam Henmana u polufinalu, njihovog heroja nacije…”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.