Gotovo je: Pjaca se oprašta protiv Vardara, Juventus je dobio velikog igrača

Foto: Juventus Mercato Twitter

Hrvatski nogometni reprezentativac, kako smo već pisali u više navrata, potpisao je ugovor s najboljim talijanskim klubom i europskim nogometnim divom Juventusom. Stara dama dobila je sjajnog nogometaša koji će u budućnosti biti jedan od stožernih igrača kluba koji je svojedobno harao europskim nogometom i koji želi povratak na stare staze, uhvatiti se ravnopravno u koštac s Realom i Barcelonom,  klubovima koji zadnjih godina, uz manje prekide, dominiraju Ligom prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Posao između Dinama i Pjace dovršen je danas na Maksimiru, tako da će Marko Pjaca protiv skopskog Vardara odigrati svoju posljednju utakmicu u dresu Dinama.  Za usluge 21-godišnjeg nogometaša Dinamo će od Juventusa dobiti oko 23 milijuna eura, dogovor je postignut baš na način na koji je to Dinamo želio, iako se spekulirao čak i o iznosu od 25 milijuna eura. Ovim transferom Pjaca je postao najbolji posao Maksimirske 128 u povijesti, a tek mu je 21 godina.

“Sutra je moja zadnja utakmica za Dinamo. Želim se zahvaliti klubu na svemu. Dinamo je moj klub za koji navijam odmalena. Sretan sam i tužan. Sretan zbog novih izazova i iskoraka u karijeri, tužan što odlazim iz voljenog kluba. Htio bih pozvati sve navijače da dođu na sutrašnju utakmicu protiv Vardara. Vjerujem da ćemo igrati dobro, proći dalje. Dinamu želim svu sreću u nastavku sezonu, u meni će zauvijek imati najvećeg navijača. Uvjeren da će Dinamo ponoviti prošlogodišnje rezultate, osvojiti dvostruku krunu i ući u Ligu prvaka”, rekao je Pjaca svjestan da je s njegovom karijerom u klubu u kojem je stekao nogometno ime gotovo.

Foto: fah
Foto: fah

Tko zna, možda se jednog dana vrati, kao što su se vraćale neke druge legende, poput Marka Mlinarića ili Darija Šimića? Međutim, ako se to i dogodi neće u idućih deset godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Marko Pjaca potpisao je petogodišnji ugovor s Juventusom, u Torinu ga čeka suigrač iz reprezentacije Mario Mandžukić. Pjaca će u Juventusu zarađivati oko dva milijuna eura godišnje. Protiv Lokomotive Marko Pjaca ispraćen je ovacijama, nažalost ne baš brojne publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.