Grkinje prejake za naše vaterpolistice

Foto: fah

Hrvatske vaterpolistice završile su nastup u skupini A Europskog prvenstva u Splitu porazom od Grčke s 4-24 (2-9, 2-5, 0-5, 0-5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatske vaterpolistice su sigurno četvrte u skupini, domet koji je osiguran još ranije pobjedama nad Njemačkom i Rumunjskom, te su prošle u prvo četvrtfinale na velikim natjecanjima, te će u ponedjeljak igrati s Talijankama.

Kod Hrvatske je Karla Brnetić postigla dva gola, a Ivana Butić i Matea Skelin po jedan, dok je Grkinje predvodila Elena Xenaki s četiri pogotka.

– Ovo je bio najteži ispit dosad, ali moramo i to proći. Naše cure su jako mlade i moramo ih čekati, ali pristup je od početka bio jako loš, kao da su jedva čekale da utakmica završi. Napad čak i nije bio loš, no obrana je bila jako loša. Izgubili smo s previše razlike i nadam se da će to biti pouka za ove mlade djevojke, kazao je izbornik našeg ženskog sastava Aljoša Kunac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ostvarili smo naš prvi cilj, plasman u četvrtfinale u kojem nas čeka super jaka Italija i gdje već znamo ishod, tako da se mi već sada počinjemo spremati za Izrael, kazao je Kunac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.