Guardiola ‘slomljenog srca’: ‘Ne možete zamisliti, on mi je poput sina’

Foto: fah

U posljednje vrijeme katalonski stručnjak na klupi Manchester Cityja, Pep Guardiola, s klubom bilježi sjajne rezultate te je na najboljem putu da osvoji naslov prvaka Engleske, koji je prošle sezone osvojio Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eric Garcia nije dobio poziv na dvije posljednje utakmice što je slomilo srce Guardioli, koji je to i sam priznao.

“U posljdnje dvije utakmice nije bio pozvan i to mi je slomilo srce zato što to ne zaslužuje”, rekao je Gaurdiola.

Kako tvrdi katalonski trener Garcia će sljedeće sezone igrati u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da će Garcia igrati u Barceloni. Oni ne kupuju normalne igrače, žele ga zato što je vrhunski igrač”, rekao je Guardiola te je dodao:

“Ne možete zamisliti što mi znači. On mi je poput sina. Nakon nastavka prošle sezone bio je najbolji stoper Manchester Cityja”.

Garcia se na Nou Camp vraća kao slobodan igrač, a bio je član omladinskih selekcija katalonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.