Jürgen Klopp poručio: ‘Mnogi su nas otpisali, ali i to je u redu’

Foto: fah

Podsjetimo na početku, u prošlom kolu Liverpool je savladao Shefield United s 2:0 te je tako prekinuo niz od četiri poraza u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački strateg na klupi Liverpoola, Jurgen Klopp, napokon je imao ponešto razloga za zadovoljstvo s obzirom kako je njegov Liverpool napravio korak naprijed te se sada nalazi na šestom mjestu sa 43 osvojena boda, čak 19 manje od lidera Manchester Cityja. Liverpool će se očito boriti za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, dakako, bitka za naslov je izgubljena – odavno.

“Mnogi su nas otpisali, ali i to je u redu. Uz sve probleme koje imamo i dalje smo tu. Moramo nastaviti pobjeđivati, kako bi naredne sezone igrali Ligu prvaka”, rekao je Kloop te je pohvalio Curtisa Jonesa koji je postigao jedan pogodak.

“Vrhunski igrač, trenutno igra tako. Ima puno prostora za napredak”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći susret Liverpool igrat će protiv Chelseaja, utakmica će se igrati već u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.