Gustafsson: Ne mislim da se radi o taktičkim pogreškama

Osijek, 03.10.2021 - Utakmica 11. kola Prve HNL Osijek - Hajduk. Na slici Jens Gustafsson. foto HINA/ Marko MRKONJIÆ/ ik

Trener Hajduka Jens Gustafsson bio je, očekivano, veoma razočaran s rezultatom i porazom u 12. kolu Prve HNL od Šibenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Veliko razočarenje za nas, bila je utakmica teška od samo početka jer nam je nedostajalo puno igrača. Ipak, bili smo dovoljno dobri da se natječemo sa Šibenikom i mislim da smo dobro izgledali na terenu, no promašili smo prilike koje su bile prilično izgledne. Ne radi se tu o sreći, već o vještini i nema isprike. Veoma sam razočaran zbog toga jer kad toliko promašiš, izgubiš utakmicu, rekao je Gustafsson nakon utakmice.

Šibenčani su vodili 1:0, pogotkom iz prvog dijela, a sve je odlučeno u završnici kada su domaćini zabili i drugi gol iz kaznenog udarca.

– Kad smo gubili 1:0, dobili su penal, mislim da nije bilo penala, da smo se mogli vratiti jer smo imali momentum. No, penal je ubio utakmicu za nas, rekao je trener Hajduka te zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nedostajalo nam je puno igrača, već smo i prije utakmice znali da ćemo nešto promijeniti. Ne mislim da se radi o taktičkim pogreškama, već nam je nedostajala završnica pred golom, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.