Gut-Behrami svjetska prvakinja u veleslalomu, Popović 25.

Foto: fah

Švicarska skijašica Lara Gut-Behrami (2:30.66) svjetska je prvakinja u veleslalomu nakon utrke održane u Cortini d’Ampezzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo mjesto zauzela je Mikaela Shiffrin sa samo dvije stotinke zaostatka za pobjednicom. Treće mjesto i broncu uzela je Austrijanka Katharina Liensberger s devet stotinki zaostatka.

Andrea Komšić nije završila prvu vožnju, dok je Leona Popović u prvoj bila na 28. mjestu s 3.60 sekundi zaostatka za vodećom. Vrijeme druge vožnje bilo joj je 1:19.71, zauzela je 25. mjesto s 5.87 sekundi zaostatka. Za Riječanku je to njezin najbolji rezultat i nastup na svjetskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.