Gvardiol o suradnji s Lovrenom: Naravno da me savjetuje

Foto: fsnimka zaslona

– Osjećaj je stvarno predivan. Sanjam od malih nogu da zaigram na Svjetskom prvenstvu i eto, dobio sam i priliku, kazao je u razgovoru s Edinom Mahmuljinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Maroka, u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva za Hrvatsku, igrao je u tandemu s Dejanom Lovrenom.

– Njega znam otprije, igrali smo puno utakmica skupa, što se nas dvojice tiče nema nikakvih problema. Naravno da me savjetuje. Puno pričamo i dogovaramo se, i to je to. Smatram da smo mogli preuzeti više odgovornosti i ući u igru prema naprijed. Bila je prva utakmica i otvorenje, oni su tvrda ekipa, ali nadamo se da ćemo to popraviti, objasnio je Gvardiol za HRT.

Hrvatska u nedjelju od 17 sati igra protiv Kanade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Gledali smo utakmicu Kanadu protiv Belgije i nadamo se da ćemo biti spremni. Kanada ima dobro kvalitetnih igrača, od Daviesa do trojke naprijed, moramo biti spremni od prve minute, rekao je Gvardiol pa se na kraju osvrnuo na izjavu kanadskog izbornika u kojoj je kazao da će srušiti Hrvatsku, koristeći vulgaran izraz.

– Nemam ništa puno za komentirati, svatko ima pravo glasa i izjaviti što god želi, ali teren je pokazatelj i nadam se da ćemo se izboriti za tri boda, rekao je Gvardiol te dodao da ih takva izjava motivira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.