Poljska na krilima Lewandowskog srušila Saudijce

epa10330193 Robert Lewandowski (R) of Poland scores the 2-0 against goalkeeper Mohammed Alowais of Saudi Arabia during the FIFA World Cup 2022 group C soccer match between Poland and Saudi Arabia at Education City Stadium in Doha, Qatar, 26 November 2022. EPA/Friedemann Vogel

Poljski nogometaši ostvarili su pobjedu u drugom kolu skupine C svjetskog prvenstva, slavili su s 2-0 (1-0) protiv Saudijske Arabije uz prvi pogodak Roberta Lewandowskog na svjetskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to dvoboj s brojnim prilikama na obje strane, no Saudijci nisu iskoristili ni jednu od svojih, kao ni jedanaesterac. Na drugoj strani su strijelci bili Piotr Zielinski u 39. te Robert Lewandowski u 82. minuti.

U ovoj skupini C od 20 sati utakmicu drugog kola igraju Argentina i Meksiko. Na ljestvici vodi Poljska koja ima četiri boda. Saudijska Arabija je na tri, Meksiko na jedan, a Argentina ima nula bodova.

Treće kolo skupine D na rasporedu je 30. studenoga, a od 20 sati se sastaju Poljska i Argentina te Saudijska Arabija i Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.