Haaland bi u Real Madrid, ali…

epa09026652 Erling Haaland of Dortmund celebrates after scoring the 2-0 lead during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Borussia Dortmund in Gelsenkirchen, Germany, 20 February 2021. EPA/Lars Baron / POOL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Norveški reprezentativac Erling Haaland će na kraju ove sezone najvjerojatnije napustiti Borussiju Dortmund, dakako, očekuje se rekordan transfer, bez obzira na koronu, no još uvijek se ne zna koji će budući klub norveške zvijezde biti. Navodno Haaland već sve zna, ali mu probleme radi njegov agent Mino Raiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Haaland je u Borussiju Dortmund stigao u siječnju iz Red Bull Salzburga te igra doista sjajno i jedan je od najboljih mladih nogometaša svijeta. Dakako, činjenica da igra sjajno izazvala je zanimanje brojnih klubova, posebno onih s dubokim džepom, koji mogu dovesti tako skupog igrača.

Haalandov agent Mino Raiola već je obavio razgovore s nekoliko klubova koji ga žele dovesti te se čini da će Haaland na ljeto promijeniti klub iako iz Dortmunda tvrde da on nije na prodaju. Podsjetimo, Haalandov agent je obavio razgovore s čelnicima Barcelone i Real Madrida, a nakon toga su na redu klubovi iz Engleske, tako  madridski AS piše kako je Haaland već odlučio da od sljedeće sezone želi igrati u Španjolskoj.

Barcelona je još ranije izrazila želju za angažmanom sjajnog Norvežanina, međutim, problem su financije. AS piše da bi Haaland najradije karijeru nastavio u Real Madridu, no navodno mu u prilog ne ide ono što radi Raiola. Naime, agent norveške zvijezde želi zapravo audiciju, odnosno da se klubovi nadmeću za njegovu zvijezdu kako bi izvukao što je više moguće novaca, ali su iz Reala poručili da u tome neće sudjelovati. Njegova je cijena mogla biti između 150 i 175 milijuna eura, a gdje će Haaland na kraju završiti tek će se vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.