Hajduk u mjesecu odluke: ‘Idemo jednu po jednu utakmicu, tako će momčad rasti’

Foto: fah

Hajduk će na početku proljetnog dijela sezone zaigrati u Vinkovcima protiv Cibalije, tom prilikom pred novinare je izašao trener spomenutog kluba Željko Kopić. Kopić je, između ostaloga, rekao: ”Želim vidjeti hrabrog Hajduka, koji napada i dominira i baš takvoj igri teži. Na tome smo radili cijele pripreme i mislim da igrači već dosta dobro hvataju moju ideju. Ekipa je u dobrom stanju i spremna je pokazati već puno od onoga što smo trenirali…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk ušao u super važan mjesec…

Utakmica između Cibalije i Hajduka igra se ove nedjelje od 15 sati. Nakon te utakmice Hajduk gostuje kod Dinama na Maksimiru, u veljači ima i super važnu utakmicu u polufinalu Kupa protiv Lokomotive, i to u gostima. S obzirom da su na Poljudu najavili osvajanje Kupa, jedinog trofeja koji im je ove sezone dostupan, prolaz protiv Lokomotive je imperativ.

Trener Hajduka je optimist, ali i dosta oprezan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Znam da svi pričate o kupu i pitate me je li se cijela Hajdukova priča ovog proljeća svodi na kup. Ne mogu tako kazati, meni je svaka utakmica bitna i fokusirat ćemo se jednu po jednu. Tako će i momčad rasti.”

Naime, Kopić vjeruje kako će njegova momčad imati u Vinkovcima zahtjevnog protivnika, bez obzira što je Hajduk favorit, a i tradicija im ide u prilog.

”Htjeli smo zamijeniti domaćinstvo da uvjeti za igru budu bolji, ali sad kad se to nije dogodilo ne smiju nas omesti nikakvi remetilački faktori. Nama su uvjeti kao i njima, moramo se prilagoditi i kako god bilo težimo osvajanju sva tri boda…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.