Hajduk na krilima Pukštasa i Livaje slavio u Varaždinu

Foto: fah

Nogometaši Hajduka svladali su u gostima Varaždin 4-1 (0-0) u susretu 21. kola HNL, a Splićani su u završnici dvoboja naplatili igrača više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su golovi postignuti u drugom poluvremenu. Hajduk je poveo golom Daria Melnjaka u 47. minuti. Izjednačio je Fran Brodić četiri minute kasnije, ali je domaćin od 55. imao igrača manje nakon grubog starta Agona Elezija. Utakmica je odlučena u završnici. Marko Livaja je u 77. minuti dao pogodak za 2-1, a 18-godišnji Rokas Pukštas u 79. za 3-1. Isti igrač zaključio je niz pogodaka u 91. minuti za konačnih 4-1.

Uz utakmicu više Hajduk ima osam bodova manje od vodećeg Dinama, s tim da su Splićani ovom pobjedom prekinuli negativan mini niz od dva poraza. Varaždin je ostao šesti na ljestvici.

U nedjelju su na rasporedu posljednje dvije utakmice ovog kola. Od 15 sati igraju Šibenik – Lokomotiva, a potom na Rujevici, od 17.10 sati Rijeka – Gorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.