Hajduk na Poljudu protiv Dinama oštećen za klasični jedanaesterac?

Foto: fah

Nogometaši Hajduka u fenomenalnoj atmosferi Poljuda napokon su uspjeli pobijediti Dinamo te su tako privremeno preuzeli vrh prvenstvene ljestvice. Hajduk je pobijedio 1:0 zahvaljujući boljem izdanju u drugom poluvremenu, a utakmica je bila na razini pravog derbija. Pokazana su i tri crvena kartona, a bilo je i sudačkih pogrešaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je slavio pogotkom Jradija u 56. minuti, na tribinama je bilo oko 35 000 navijača. Kad smo kod Jradija recimo kako je nad njim napravljen prekršaj za jedanaesterac, no, glavni sudac utakmice, Damir Batinić, nije ga pokazao, umjesto kaznenog udarca igrač Hajduka dobio je žuti karton zbog nepostojećeg simuliranja. Jedanaesterac je bio čist kao suza, kako je to jedan iskusni sudac uspio previdjeti ostaje nepoznanica.

Prekšaj na Jradiju koji je napravio Dinamovac Stojanović, a koji nije sviran, mogao je biti presudan za rezultat utakmice. Jradi je prodao Stojanoviću lažnjak u kaznenom prostoru, a ovaj ga je srušio, napadač Hajduka je pao te, kako smo spomenuli, dobio žuti karton zbog simuliranja, kasnije je dobio i drugi žuti, što je značilo crveni karton i isključenje.

Nakon utakmice…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Bila je ovo luda utakmica s ludim navijačima. Nevjerojatno. Crveni kartoni, golovi, ma sve je bilo ludo. Također je bio i penal, vidjelo se i na snimci. Rekao sam sucu ‘kunem se da me dirao’, on mi je odmahnuo kao da sam dijete, ali sad će vidjeti. Ovo je najbolji osjećaj, Split će noćas sigurno ‘izgorjeti’. Moramo biti bolji u gostima i tako zahvaliti navijačima ”, rekao je nakon utakmice strijelac jedinog gola – Bassel Jradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.