Hajduk nakon dva mjeseca stigao do pobjede, ‘Bili’ slavili u Koprivnici

Foto: fah

Nogometaši Hajduka napokon su uspjeli pobijediti nekoga, nakon dva mjeseca Hajduk je stigao do pobjede u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, ”žrtva” je bio Slaven Belupo u Koprivnici. Naime Hajduk je slavio 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u prošlom su kolu nogometaši Hajduka remizirali protiv jakog Osijeka, koji je svoju snagu pokazao danas kada je na svom terenu dobio Dinamo 2:0, Splićani su čak promašili u sudačkoj nadoknadi jedanaesterac, da bi u drugoj utakmici s Borom Primorcem na klupi, dakle, danas, došli su do pobjede.

Hajduk je u Koprivnici do vodstva stigao u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, pogodak je zabio Nayir, da bi Soldo autogolom u 56. minuti omogućio gostima miran ulazak u završnicu susreta i konačnu pobjedu.

S 14 bodova Hajduk se popeo na peto mjesto HNL-a, dok je Slaven sedmi sa 11 bodova. U sljedećem kolu Hajduk će gostovati u Zagrebu kod Lokomotive dok Slaven ide u goste Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.