Nervoza kod Zinedine Zidanea nakon novog kiksa Reala

epa08834001 Vilarreal's midfielder Manu Triegueros (R) duels for the ball against Real Madrid's midfielder Martin Odegaard (L) during the Spanish LaLiga soccer match between Villarreal CF and Real Madrid at La Ceramica stadium in Castellon, eastern Spain, 21 November 2020. EPA/Domenech Castello

Nogometaši španjolskog prvaka, Real Madrida, ponovno su razočarali svoje brojne navijače ove sezone. Naime, u gostima kod Villarreala odigrali su neriješeno iako su najavili pobjedu. Nakon utakmice, dakako, trener Reala Zinedine Zidane i igrači nisu mogli sakriti svoju nervozu tek jednim osvojenim bodom, na tiskovnoj konferenciji izbilo je nekoliko iskrica na relaciji Zidane – novinari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, treneru Real Madrida nije se dopalo pitanje o belgijskom reprezentativcu Edenu Hazardu, kojeg je Zidane iz igre izveo već u 65. minuti. Trener Kraljevskog kluba ponudio je obrazloženje.

Ne brinite se vi. Samo radite ono što radite, a ja ću nastaviti sa svojim poslom. Hazard će nastaviti raditi ono što treba. Nije igrao dugo i moramo mu dozirati minutažu. S nama je i osjeća se jako dobro”, poručio je francuski stručnjak.

Podsjetimo, za Real je igrao i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid se trenutno nalazi na četvrtom mjestu španjolske lige sa 17 osvojenih bodova, dok je Real Sociedad na prvom mjestu s tri osvojena boda više. Villarreal je na drugom mjestu i osvojio je 19 bodova, ali ima i odigranu utakmicu više od oba Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.