Hajduk na prepunom Poljudu može protiv bilo koga, pa i protiv Evertona?

Foto: fah

Nogometaši Hajduka izvukli u play-offu Europske lige izuzetno neugodnog protivnika, slavni engleski klub Everton. Prva se utakmica igra na Goodison Parku u Liverpoolu, 17. kolovoza, uzvrat je na Poljudu tjedan dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Everton favorit činjenica da se uzvrat igra na Poljudu, koji će ponovno biti ”hram nogometa”, ipak daje neke šanse i našem klubu, Uz potporu 30 000 navijača, svoju Torcidu, Hajduk na Poljudu može protiv svakoga, pa i protiv Evertona, bez obzira na tešku ozljedu Marka Futacsa, koji će, nažalost, morati duže pauzirati. Podsjetimo, Futacs se ozlijedio u 70. minuti derbija protiv Dinama na Maksimiru, stradali su prednji križni ligamenti lijevog koljena.  Za sjajnog napadača prvi dio sezone je završen, slijedi oporavak dug šest mjeseci. A taman je Splićanima krenulo…

Svoju priliku Hajduk vidi i u činjenici da je za Everton ovo zapravo tek početak sezone, da engleska momčad još uvijek nije uigrana, s obzirom kako Premiership nije ni krenuo. Obično u ovako ranoj fazi natjecanja klubovi iz najjačih europskih liga imaju dosta problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li, kako se najavljivalo, Poljud biti prepun kad u Split stigne Everton? Kako se prodaju ulaznice, s obzirom na zanimanje navijača za utakmicu, hoće. No, puno će toga ovisiti i o rezultatu prve utakmice, odnosno, puno ovisi hoće li Splićani izvući u Engleskoj aktivan rezultat za uzvrat.

Ulaznice se odlično, prodaju, samo oni koji imaju redovnu pretplatu moći će kupiti kartu za Sjever. U tri dana prodano je skoro osam tisuća ulaznica, točnije 7620 ulaznica. U postotcima to je otprilike ovako, oko 70 posto od toga su kupile osobe koje su došle na Poljud, u Odjel za članstvo, 18 posto ih je iskoristilo mogućnost online kupnje, dok je 12 posto ulaznica otišlo ostalim kanalima diljem naše domovine, navodi Slobodna Dalmacija.

Srećom, vremena za članove i pretplatnike još uvijek ima, sve do nedjelje 13. kolovoza s obzirom kako će od  14. kolovoza u slobodnu prodaju stići preostali kontingent ulaznica. Ne zna se kolika će to brojka biti. Hajduk ima ukupno 6.912 pretplatnika za sezonu 2017/18., dok je jučerašnji dan u Odjelu za članstvo zabilježeno 33.00 članova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3️⃣3️⃣0️⃣0️⃣0️⃣❤️? #budiclan #svipopretplate

A post shared by HNK Hajduk Split (@hnkhajduk) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.