Hajduk se pohvalio: Poljud je rasprodan, navijači poručili ‘letite terenom uz ovakvu podršku’

Foto: fah

U 18:30 na Poljudu se igra derbi svi derbija, Hajduk – Dinamo. Hajduk pobjedu nad Dinamom čeka 18 mjeseci, a u nastojanju da napokon pobjede Dinamo pokušat će mu pomoći navijači, kojih će biti jako puno s obzirom na zanimanje. Naime, očekuje se da će na Poljudu biti oko 30 000 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je na svojoj Facebook stranici objavio radosnu vijest. Kažu da je nešto iza 14 sati prodana posljednja ulaznica.

”Poljud je RASPRODAN! Više od 30.000 navijača bodrit će hajdukovce u današnjem derbiju s Dinamom! Ajde Hajduče!’‘, pohvalio se na Facebooku Hajduk. Navijači su u komentarima pozvali igrače da ”lete travnjakom’‘ uz takvu potporu.

Podsjetimo, ”Bili” su već pet derbija u nizu bez pobjede nad Dinamom. Splićani su slavili 18. veljače 2018. kada je bilo 1:0, a bijele vodio Željko Kopić.  Pobjedi li Hajduk preuzet će prvo mjesto na tablici nakon 1399 dana!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.