Hajduk u nekoliko sati rasprodao ulaznice za derbi s Dinamom

Foto: fah

Nogometni klub Hajduk objavio je na svom Facebook profilu da su rasprodane ulaznice koje je klub dobio na raspolaganje za nedjeljni derbi protiv Dinama na Maksimiru. Utakmicu ćete moći gledati u prijenosu na Drugom programu HTV-a u nedjelju od 17.15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj je to 19. kola SuperSport HNL-a te ujedno posljednja utakmica jesenskog dijela prvenstva.

Splićani su osigurali naslov jesenskog prvaka. Vodeći su na ljestvici s 40 bodova, a drugoplasirani Dinamo zaostaje sedam bodova, no Modri imaju i dvije utakmice manje.

Za navijače Hajduka na Maksimiru je rezervirana južna tribina, a splitski klub je dobio na raspolaganje 3.000 ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaja je počela u deset sati, a red za ulaznice počeo se stvarati već od osam sati. Nekoliko sati nakon puštanja u prodaju sve su ulaznice rasprodane, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.