Hajduk uoči derbija na prekrasnoj brojci od 100.000 članova

eura
Foto: fah

Tri dana ostala su do derbija koji čeka cijela nogometna Hrvatska, a ulaznice za okršaj na Poljudu između Hajduka i Dinama već su odavno rasprodane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačka groznica uobičajena je pojava u Splitu, stadion će biti krcat, uostalom današnje učlanjenje 100.000-itog člana garancija je sjajne posjećenosti, a u aktualnom trenutku plamen dodatno potpiruje stanje na ljestvici. Hajduk je, što je zadnjih godina rijetkost, na vrhu ljestvice, a Dinamo treći s dva boda manje, iako i s utakmicom manje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)

– Najveći derbi, sve to stoji. Oni su dobri, mi smo dobri, mi želimo puno, oni isto žele puno, svatko ima neke svoje motive. Bit će pun stadion, mi svi ludi ćemo bit, htjet pokazat neki svoj prkos, inat, folklor kao i prije svakog derbija, najavio je trener Hajduka Ivan Leko.
Iskusni Dario Melnjak jedan je od najjačih Lekinih aduta za velike utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svakako želimo odigrati jednu odličnu utakmicu, poginuti jedan za drugoga i razveseliti sve ove ljude koji će nas bodriti, najavio je Melnjak.

U taboru Bilih priželjkuju reprizu prvog kola, kada su za idealan početak prvoligaške sezone svladali Dinamo s 2:1. Taj dvoboj sudio je Igor Pajač, a zanimljivo, pravdu će dijeliti i ove nedjelje.

Utakmica počinje u nedjelju u 18 sati, a dan ranije kolo će otvoriti Varaždin i Gorica, dok će Slaven Belupo dočekati Osijek. Prvi nedjeljni susret igraju Rudeš i Rijeka, a sve će u ponedjeljak zaključiti Lokomotivino gostovanje kod Istre, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.