Hajduk ‘zaradio’ novu kaznu, ovog puta zbog Rujevice

Split, 3.4.2024.- Nakon polufinalnog ogleda hrvatskog Kupa i pobjede Dinama protiv Hajduka sa 1-0, dio navijaèa splitskog kluba utrèao je na travnjak Poljuda. Nakon završetka utakmice Hajduk - Dinamo (0-1) na Poljudu su se dogodile ružne scene. Dio navijaèa Hajduka sa sjeverne tribine utrèao je na teren i krenuo prema igraèima Dinama koji su slavili plasman u finale Kupa. Policija je odmah intervenirala i navijaèi su potjerani natrag na tribinu. foto HINA/ ua

HNK Hajduk ”zaradio” je novu kaznu, ovog puta zbog Rujevice. Naime, disciplinski sudac HNS-a Alan Klakočer kaznio je Hajduk za izgrede na utakmici 29. kola SuperSport HNL-a protiv Rijeke (1:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo rekli derbi je odigran na Rujevici a u korist Rijeke odlučen je pogotkom reprezentativca Marca Pašalića. Četvrti je to poraz Hajduka u nizu.

”Bili” su kažnjeni novčanom kaznom u visini od 6,5 tisuća eura. Kazna od 2300 eura je izrečena za zapaljene baklje i 4200 eura za pjevanje pjesama uvredljivog sadržaja od 16. do 25. minute susreta, objavio je Hajduk Digital.

Nažalost, zbog izgreda dijela navijača Hajduk se ove sezone naplaćao kazni, u tome su ”Bili” prvaci. Kao ”kruna” svega su nedavni neredi na Poljudu u derbiju polufinala Kupa Hrvatske između Hajduka i Dinama. Dinamo je slavio 1:0, a nakon utakmice dio navijača provalio je na teren te su poslije svega divljali i izvan stadiona, u samom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hajduk će zbog takvih izgreda igrati pred praznim tribinama, protiv Osijeka i Rudeša, a u HNS-ovu blagajnu će uplatiti 32 tisuće eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.